Just-a-Fact

Gewoon een feit!

Data, kunstmatige intelligentie, algoritmen… het klinkt allemaal zo ver weg, zo vaag. Maar dat is het niet. Wij laten je zien dat deze thema’s eigenlijk heel tastbaar en begrijpelijk kunnen zijn. Hier, @Just-a-fact! proberen wij begrippen in de technologie en data wereld zo feitelijk, simpel en overzichtelijk mogelijk uit te leggen. Ook referen wij hierbij meer dan eens naar andere informatie bronnen. Bronnen waar wij onze kennis aan te danken hebben.

F.A.Q.

Lees deze blog over hoeveel informatie we kunnen verwerken per dag. Het is een proces. Een langdurig proces. Geduld is een schone zaak.

Dat hopen we. Maar, niemand weet alles! Heb jij een goed idee die je graag met ons wilt delen, stuur een email naar info@justafact.nl. Alles wat hier staat wordt voortdurend herzien, bijgewerkt en verbeterd.

Omdat we Nederlands zijn. En omdat er al 10.209.093 pogingen in het Engels zijn. Soms is het fijner om iets te leren in een taal die je goed begrijpt. 

Dit zijn helemaal geen saaie onderwerpen, juist reuze interessant! Pas als je iets makkelijk kan uitleggen, begrijp je het echt. Dit is dus eigenlijk vooral voor onszelf.